Вхід | Реєстрація

На Решетилівщині утопився 2-річний хлопчик

3 січня 2010 року до чергової частини Решетилівського райвідділу міліції звернувся мешканець с. Білоконі, про те, що малолітній син сусіда, якому виповнилося 2 повні роки, пішов з дому та не повернувся.
З пояснень батька встановили, що хлопчика в обід залишили гратися біля двору, де він завжди полюбляв гуляти. За десять хвилин батько виявив, що його син зник. Пошуки самотужки не дали результату, тому на допомогу покликали людей із сусідніх будинків. Шукали всім селом, але результату не було. Близько 18.00 зателефонували до міліції.
До пошуків долучилася слідчно-оперативна група районного відділу міліції та працівники обласного апарату ГУМВС. Близько 20.00, поблизу річки Говтва, правоохоронці виявили речі дитини, які зачепилися за лозу. Згодом, біля мосту, посередині річки, працівники міліції помітили проломлений лід... Незабаром бездиханне тіло хлопчика підняли на поверхню.

Автор: ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 січня 2010, 16:50 | Решетилівка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації