Вхід | Реєстрація

Новорічні свята у Полтаві пройшли без надзвичайних ситуацій

Новорічні свята у Полтаві пройшли без надзвичайних ситуацій
Новорічні свята у Полтаві в цілому пройшли спокійно, без особливих ускладнень та надзвичайних ситуацій, хоча, як кажуть, погода не балувала. Особливо 2 січня, коли після рясного дощу при мінусовій температурі дороги та тротуари, будівлі й комунікації вкрилися суцільною кригою.
Як повідомили у відділі оперативного реагування на звернення громадян, на роботу централізованого опалення, щодо подачі гарячої води та газопостачання скарг від громадян протягом трьох днів не надходило.
Сталося кілька відключень холодної води, які виникали внаслідок поривів на мережах, зокрема, по вулицях Паризької Комуни та Леваневського.
Зареєстровано перебої з електропостачанням по вулицях Грушевського, Ціолковського, Алмазній, а також в Рибцях та п’ять повідомлень щодо відключень освітлення, у тому числі по вулиці Леніна та провулку Ломаному.
За інформацією служб електропостачання будинків та освітлення вулиць було своєчасно відновлене, аварійні бригади «Полтававодоканалу» наразі продовжують ліквідовувати витікання води.
Дорожні служби належним чином спрацювали у боротьбі з ожеледицею - рух міського пасажирського транспорту на центральних магістралях було оперативно забезпечено. Солетруси та інша техніка ШЕД працювала в цілодобовому режимі. Перебої в русі автобусів виникали лише на окремих приміських напрямках, зокрема, по селищах Червоний Шлях, Климівна, Яківці, Рибці, Івонченці. Задля упередження поривів контактної мережі в нічній час періодично на лінії виходили тролейбуси щоб збити льодову кирку на дротах.
Не зареєстровано суттєвих правопорушень і по лінії правоохоронних органів.
За повідомленням станції «Швидкої допомоги», у ці новорічні дні кількість викликів була дещо більшою, ніж торік, але пов’язані вони не з надзвичайними ситуаціями, а рівнем захворюваності на грип та ГРВІ.

Автор: www.meria.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 січня 2010, 17:01 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації