Вхід | Реєстрація

Вихованці Кременчуцької виховної колонії вшанували пам’ять загиблих у Вітчизняній війні

Вихованці Кременчуцької виховної колонії вшанували пам’ять загиблих у Вітчизняній війні

Вихованці Кременчуцької виховної колонії, що на Полтавщині, вшанували пам’ять загиблих у Вітчизняній війні.

8 травня в Кременчуцькій виховній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області відбулися урочисті заходи з нагоди 68-ї річниці визволення України від фашистських загарбників та Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Вихованці колонії вшанували пам'ять загиблих, поклавши квіти біля пам’ятника «Визволителям», що у Кременчуці. А у відділенні ресоціалізації засуджених була проведена зустріч вихованці з ветераном Великої Вітчизняної війни, бойовою медсестрою Валентиною Трохимівною Камишніковою, яка розповіла про воєнні роки, про звуки снарядів, що розривали поряд та свист куль над головою.

У загальноосвітній школі пройшли уроки-пам’яті, були організовані конкурси малюнків і робіт на тему «Велика Вітчизняна війна», а також проведено виставку літературних творів на відповідну тематику.
Читання віршів, звучання пам’ятних музичних творів супроводжувалися переглядом художнього фільму «В бой идут одни старики», під час якого всі присутні мали змогу відчути відгомін трагедії минулих років.
Хвилиною мовчання із запаленими свічками в Храмі при колонії згадали всіх, хто пішов у вічність в ті трагічні для нашої країни дні. Віддаючи шану тим, хто ризикуючи власним здоров’ям та життям, переміг ворога та отримав перемогу в боротьбі з фашистськими загарбниками.


Автор: Прес-служба управління ДПтС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 травня 2013, 14:03 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації