Вхід | Реєстрація

Для проведення школярів під час зимових канікул у Полтаві створені всі умови

Діти відвідують ковзанки, музеї, численні вистави, працюють у майстернях, гуртках. Не виключення – і міська 15-та школа. Тут для учнів шкіл Полтавщини провели відкриту першість Полтавського міського центру позашкільної освіти з техніки пішоходного туризму.
9 команд з Полтави та області взяли участь в цьогорічній відкритій першості Полтавського міського центру позашкільної освіти з техніки пішохідного туризму, що пройшла в спортивному залі міської школи №15. Кількість учасників – майже сорок осіб. Змагання велися між середньою та старшою віковими групами серед хлопців та дівчат.
Андрій, учасник відкритої першості з техніки пішохідного туризму:
- Це - романтика. Ввечері з гітарою, біля вогнища. Всі це обожнюють, всім це подобається.
Маргарита, учасниця відкритої першості з техніки пішохідного туризму:
- Ти підтримуєш своє здоров'я, ведеш активний спосіб життя і просто для цікавості.
Цьогоріч відкрита першість з техніки пішохідного туризму в 15-й міській школі пройшла за підтримки міського упрвління освіти.
Наталія Дорохова, заступник начальника управління освіти Полтавського МВК:
- Діти люблять туризм і, незважаючи на морози, хоча й хворіють, але дуже полюбляють цей захід і активно його відвідують.
Переможцем відкритої першості з техніки пішоходного туризму в середній віковій групі стали вихованці міського центру позашкільної освіти. Останні, разом з учнями 15-ї міської школи, розділили перше місце і в старшій віковій групі. Всі учасники змагання, окрім нагород, отримали солодкі подарунки від організаторів.

Автор: В'ячеслав Джиган, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 січня 2010, 12:54 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації