Вхід | Реєстрація

В Кременчуцькій виховній колонії відзначили День захисту дітей

В Кременчуцькій виховній колонії відзначили День захисту дітей

Міжнародний День захисту дітей 1 червня вихованці Кременчуцької виховної колонії зустріли у великій дружній родині. За доброю традицією цього дня у виховному закладі збираються добрі і старі друзі, велика і дружня родина – це керівництво управління Державної пенітенціарної служби в Полтавській області, представники органів місцевого самоврядування, державних, громадських та релігійних організацій. Не стало виключенням і цьогорічне свято.

Від імені начальника територіального управління в Полтавській області Миколи Ісаєва юнакам побажав добра, злагоди, благополуччя та  здійснення найзаповітніших мрій виконуючий обов’язки заступника начальника територіального управління Іван Бабіюк. Слова привітання та побажання в світле, правомірне майбутнє життя на адресу хлопців пролунали і з вуст гостей. Духовним словом та молитвою звернувся до юнаків священник Олександр.

Переможці міських акцій та конкурсів художньо-прикладного мистецтва отримали грамоти з цінними подарунками від міського центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді.

Із рук начальника виховної установи Юрія Величка вихованці отримали найважливіший документ – паспорт громадянина України.

Для деяких учнів, зокрема одинадцятикласників, цей день став більше ніж просто святом. Адже цього року, свято стало для них початком нового – дорослого життя. Особливою  пам’яттю він залишиться в серцях 68 – ми випускників одинадцятих класів. Результатом напруженої праці стало отримання ними атестатів про повну загальну середню освіту. Почесне право вручення документів мав представник управління освіти виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Анатолій Кошляк.

За словами начальника виховної колонії Юрія Величка, приємним моментом для вихованців колонії є увага держави до молодих осіб, які відбувають покарання в установі. Юрій Вікторович висловив слова подяки керівництву територіального управління в Полтавській області та всім гостям присутнім на святі.

Співробітники виховного закладу не могли обійти увагою в такий день своїх підшефних – малечу з обласного спеціалізованого дитячого Будинку Дитини. Вже декілька років пенітенціарії та малеча  ділять навпіл свої радощі та прикрощі. Співробітники виховної установи завжди намагаються надати посильну допомогу у вирішенні нагальних проблем Будинку Дитини. Але головне для малечі, які не знають батьківської любові і турботи, – це увага та чуйне ставлення оточуючих. Впродовж вихідних керівництво колонії вишукало можливість поліпшити умови проживання дітей.


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 червня 2013, 13:48 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації