Вхід | Реєстрація

Співробітники Кременчуцької виховної колонії успішно закінчили 2012-2013 навчальний рік

Співробітники Кременчуцької виховної колонії успішно закінчили  2012-2013 навчальний рік

3 червня поточного року комісія територіального управління в Полтавській області під головуванням першого заступника начальника управління Петра Тітовця за підсумками роботи в 2012-2013 навчальному році перевірила рівень професійної підготовки персоналу Кременчуцької виховної колонії.

До складу комісії обласного управління ввійшли: начальник відділу по роботі з персоналом В’ячеслав Касич, старший інспектор з окремих доручень Ірина Малущенко, старший інспектор з виховної та психологічної роботи  Олексій Шпак.

Розпочалася перевірка зі стройового огляду особового складу, який перейшов в стройову підготовку. Особлива увага була звернута на уміння персоналом  виконувати вправи Стройового статуту та прийнято відповідні заліки.

Під час атестування було перевірено знання персоналом нормативних документів та наказів, які регламентують службову діяльність та проведено письмове тестування з навчальних дисциплін, які входять до курсу професійної підготовки. Фізичну готовність до службової діяльності та дій в екстремальних ситуаціях особовий склад виховного закладу показав під час тестування з фізичної підготовки.

Співробітники Кременчуцької виховної колонії показали достатню професійну підготовку під час проведення атестування. Комісією зазначено, що працівники установи спроможні виконувати поставлені перед ними завдання.


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 червня 2013, 10:38 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації