Вхід | Реєстрація

Подарунки, що створюють святкову атмосферу

Подарунки, що створюють святкову атмосферу
В рамках ініційованої міським головою Андрієм Матковським акції «Добрі справи» у дитячій міській лікарні вже третій рік поспіль відбулося привітання маленьких пацієнтів з Новим Роком та Різдвом Христовим. Міська влада організувала для дітей святкову програму та підготувала солодкі подарунки. Тож 220 маленьких полтавців, які перебувають зараз на лікуванні в медичному закладі, відчули справжню турботу і любов. Дід Мороз, Снігуронька, Тигреня разом з міським головою Андрієм Матковським та депутатами міської ради щиро побажали хворим швидкого одужання, а ті прочитали їм новорічні вірші.
До заходу долучилися і студенти психолого-педагогічного факультету Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка: за їхньої ініціативи серед студентів усіх навчальних закладів зібрано іграшки, книги для дитячих ігрових кімнат лікарні.
Цього ж дня міський голова Андрій Матковський та депутати міської ради привітали пацієнтів Полтавського обласного санаторію для дітей з порушенням опорно-рухового апарату. Наразі тут лікується 65 дітей.
Потрібно зазначити, що міська влада заздалегідь потурбувалась, щоб дозвілля дітей під час зимових канікул було змістовним. Так, було організовано низку новорічних заходів для мешканців Полтави та гостей міста. Лише ялинки міського голови цього року відвідало 7800 дітей.

Автор: www.meria.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 січня 2010, 13:26 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації