Вхід | Реєстрація

Операція «Номерний знак»

У період з 5 по 12 червня 2013 року на території Полтавщини працівники Державтоінспекції проведуть цільові заходи під умовною назвою «Номерний знак». Метою таких заходів є виявлення та припинення правопорушень власниками транспортних засобів, які неналежним чином використовують державні номерні позначення.

Останнім часом набрали масового характеру випадки експлуатації автомобілів, мотоциклів та скутерів без номерного знака. Також трапляються випадки, коли номерний знак не належить транспортному засобу чи не відповідає вимогам стандартів, або закріплений у не встановленому для цього місці.

Водії, пам’ятайте, що дорога помилок не вибачає. Тому перед тим, як завести двигун автомототранспорту, ретельно перевірте його готовність до Вашого маршруту. Переконайтеся, що всі прибори справні, а номерні знаки знаходяться в належному стані. Щасливої Вам дороги! 


Автор: УДАІ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 червня 2013, 14:08 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації