Вхід | Реєстрація

Влітку Кременчук патрулюватимуть велопатрулі

Влітку Кременчук патрулюватимуть велопатрулі

З настанням весняно-літнього періоду в місті Кременчук правоохоронці особливу увагу звертають саме на охорону громадського порядку в місцях масового відпочинку людей.

За ініціативи місцевої влади та взаємодії Кременчуцького міського управління міліції прийнято рішення ввести в місті велопатрулі та піші патрулі, які будуть нести службу в лісопаркових зонах та на пляжах міста за рахунок солдат військової частини - 3059 внутрішніх військ МВС України.

На сьогоднішній день такого роду патрулі мають тільки три військові частини внутрішніх військ в Україні, серед яких і військова частини 3059 в місті Кременчук.

По паркових зонах центральної частини міста на даний час курсує два велопатрулі та два піших наряди. Кожного ранку в приміщенні Кременчуцького міського управління міліції з нарядами проводяться інструктажі, під час яких чітко роз’яснюються порядок дії в різних ситуаціях. У разі затримань правопорушників на допомогу нарядам підключаються працівники батальйону патрульної служби та ДАІ.

Заступник начальника Кременчуцького міського управління міліції Денис Захарченко наголосив: «Дану ініціативу ми підтримуємо і будемо вирішувати питання щодо збільшення кількості патрулів. Залишається сподіватися, що така новація позитивно вплине на криміногенну обстановку в місті та люди будуть почуватися більш захищеними».


Автор: Рибкін Г.О., заступник командира військової частини внутрішніх військ МВС України № 3059


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 червня 2013, 12:40 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації