Вхід | Реєстрація

Будьте пильними! Провокації шахраїв!

Будьте пильними! Провокації шахраїв!

Останнім часом почастішали випадки, коли невідомі, представляючись керівниками органів податкової служби, просять бізнесменів та підприємців організувати банкет для комісії з вищестоящих структур Міністерства доходів і зборів, надати фінансову допомогу і перерахувати кошти на поповнення рахунків мобільного зв'язку.

Так, нещодавно, власникам двох кафе м. Кременчука зателефонував невідомий і, представляючись керівником податкової міста, вимагав організувати банкет для комісії та поповнити рахунки мобільного зв’язку на «парочку» тисяч гривень. Власники закладу не розгубились і одразу повідомили про дзвінки.

Кременчуцька ОДПІ застерігає громадян, суб’єктів господарювання не піддаватись провокаціям! Щоб не стати жертвою шахраїв, будьте пильними і у разі отримання інформації про подібні шахрайські дії, негайно повідомляйте відділ внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Полтавській області за адресою: м. Полтава, вул. Фрунзе, б. 155 (кім. 318-321) або за телефоном (0532) 63-00-70.


Автор: Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Кременчуцької ОДПІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 червня 2013, 13:37 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації