Вхід | Реєстрація

На Полтавщині 2010 рік буде роком тваринництва

Про це сьогодні на прес-конференції в ІА «Новини Полтавщини» (яку присвятили підсумкам у галузі сільського господарства за рік, що минає, та планам на наступний 2010 рік) повідомив заступник голови облдержадміністрації, депутат обласної ради Володимир Андрієнко, зазначивши що питання щодо оголошення 2010 року роком тваринництва уже погоджене з головою Полтавської облдержадміністрації. В області є відповідна програма розвитку цієї галузі.
Загалом, аграрії Полтавщини на наступний рік виокремили три першочергові напрямки розвитку. Окрім тваринництва, це розширення та стабілізація галузі буряківництва: обсяги вироблення цукру в області планують довести до 0,5 млн. тонн.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації