Вхід | Реєстрація

У Кременчуці затримали викрадача поштової сумки

У Кременчуці затримали викрадача поштової сумки

У понеділок, 8 липня, до чергової частини Кременчуцького міського управління надійшло повідомлення від 55-річної листоноші одного з відділень «Укрпошти». Жінка повідомила, що близько 11-ої години в під’їзді однієї з багатоповерхівок центральної частини міста, невідома особа викрала залишену нею на мить без нагляду поштарську сумку, в якій знаходилася кореспонденція, листи з повідомленнями, марки та гроші.

А 10 липня працівники карного розшуку Кременчуцького міського управління міліції затримали 22-річного чоловіка, якого підозрюють у крадіжці сумки листоноші.

Як повідомили в прес-службі міськуправління міліції, затриманий розповів, що ідея обікрасти листоноші йому прийшла після того, як він побачив, що жінка, розносячи по будинку пенсії, залишала свою сумку з газетами і грошима між поверхами в під'їзді.

Цього разу він побачив, що листоноша зайшла в під'їзд п'ятиповерхівки, залишила сумку і пішла розносити пенсії. Поки співмешканка молодого чоловіка стояла «на шухері» він зайшов у під’їзд, взяв сумку і спокійно пішов.

Спочатку в Придніпровському парку поблизу дамби міліціонери знайшли кореспонденцію, викинуту викрадачами, а згодом оперативники Кременчуцького міського управління затримали підозрюваного. При встановленні особи правопорушника з'ясувалось, що 22-річний мешканець Комсомольська з 2011 року розшукується Полтавським районним судом за злочини у сфері незаконних дій з наркотичними речовинами. До Кременчука хлопець приїхав у гості до своєї знайомої.

У міліції кажуть, що вирахували парочку завдяки пильності продавців у магазинах. Виявляється, листоноша отримала абсолютно нові купюри номіналом 2 грн. Саме цими купюрами і розплачувалися місцеві Бонні і Клайд. Саме з цих купюрам їх і вирахували.

На викрадені гроші парочка купила два мобільних телефони, продукти, погасили кредит і залишили гроші на дрібні витрати.

Ту суму грошей, які зловмисник на момент затримання ще не встиг витратити, правоохоронці вилучили.

Наразі, по даному факту відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Якою буде крапка у цій кримінальній історії стане відомо лише після вироку суду. Ймовірніше, що найближчі 3 роки свого життя хлопець проведе у місці позбавлення волі.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 липня 2013, 16:28 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації