Вхід | Реєстрація

Лохвичанин обікрав власну матір

До чергової частини Лохвицького райвідділу міліції звернулася мешканка міста Червонозаводське , яка повідомила, що її син скоїв крадіжку господарських речей.

Як з’ясували міліціонери, 17-річний юнак вже неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців. А того дня з домогосподарства своєї матері викрав цифровий ефірний приймач та металеву ванну, завдавши збитків жінці близько 1200 гривень. Затриманий  зловмисник зізнався міліціонерам в скоєнні не лише цього правопорушення, а й ряду інших протиправних дій, серед яких крадіжки та шахрайство. А свої вчинки хлопець пояснив небажанням працювати, а бажанням легко здобути гроші. Підозрюваний також розповів, що викрадене майно громадян продав, а отримані кошти використав на власні потреби.

Наразі слідчим розпочате кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (крадіжка) та частиною 2 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. У разі доведення вини підозрюваного, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років .


Автор: Світлана Фурса, Лохвицький РВ УМВС в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 липня 2013, 12:39 | Лохвиця | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації