Вхід | Реєстрація

Немає за що випити? Вихід є: обікрасти магазин!

Немає за що випити? Вихід є: обікрасти магазин!

Так, певно, вирішили молодики, обікравши сільський продуктовий магазин, та зібравшись відсвяткувати цю подію. Але завдяки оперативним діям дільничного інспектора міліції свято було зіпсовано.

До Полтавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від жительки села Жуки, Полтавського району. Жінка повідомила, що в ночі невідомі особи з приміщення сільського продуктового магазину здійснили крадіжку продуктів харчування на суму близько 1000 гривень та майже 500 гривень готівкою з каси.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група Полтавського райвідділу міліції. Опитавши місцевих жителів, дільничний інспектор міліції Ігор Федченко отримав інформацію про осіб, які можуть бути причетними до правопорушення. Зловмисниками виявились 25-річний мешканець села Гожули та 22-річний раніше судимий мешканець села Жуки.

Прибувши за адресою, дільничний інспектор міліції побачив, як два молодика, святкували «вдалий похід до магазину», розпиваючи та закусюючи накраденим. З офіційного дозволу господаря, в будинку був проведений огляд, в ході якого було виявлено всі продовольчі товари, які зникли з магазину, а саме: цукерки, печиво, морозиво, ковбасні вироби, сметана, чай, кава, шоколад, насіння, гірчиця, горілка, пиво та інші слабоалкогольні напої, незабули парубки про контрацептиви, гральні карти, зубну пасту та жувальну гумку.

Як розповіли чоловіки, випивати вони почали ще з вечора, але згодом спиртне закінчилось, а грошей не було. Саме тоді на думку одного з них і прийшла ідея обчистити магазин.

Нині обидва хлопці розкаюються у скоєному, але це не звільнить крадіїв від юридичної відповідальності.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження частиною 3 статті 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка). Ведеться досудове розслідування. За вчинене парубкам загрожує покарання у вигляді позбавленні волі строком від трьох до шести років.


Автор: Лілія Овчаренко, Полтавський РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 липня 2013, 16:51 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації