Вхід | Реєстрація

Кременчуцькі міліціонери затримали чоловіка, який жорстоко вбив матір

Кременчуцькі міліціонери затримали чоловіка, який жорстоко вбив матір

Нещодавно до Крюківського райвідділу міліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до приїзду швидкої медичної допомоги померла 55-річна жінка, мешканка міста Кременчук. На тілі померлої лікарі виявили гематому лівої частини обличчя.

На місце негайно прибула слідчо-оперативна група. Для встановлення причин смерті тіло жінки було направлено на судово-медичну експертизу, згідно висновку якої, смерть жінки настала внаслідок отримання тілесних ушкоджень у вигляді закритої черепно-мозкової травми та крововиливу під кору головного мозку.

У ході проведення досудового розслідування, міліціонерами було встановлено, що тілесні ушкодження жінці в ході сварки, ударами рук та в стані алкогольного сп’яніння спричинив її син, 31-річний непрацюючий кременчужанин.

Чоловік своєї вини не заперечує, але причини та обставини конфліктної ситуації, що потягла такі наслідки пам’ятає частково.

Наразі слідчим відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження). За скоєне чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.


Автор: прес-служба Кременчуцького МУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 липня 2013, 09:20 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації