Вхід | Реєстрація

Чи поїдуть депутати бити морду автодорівцям?

Чи поїдуть депутати бити морду автодорівцям?

Через неякісний ремонт однієї з міських доріг, це питання зараз дуже хвилює кобелячан.
На останній сесії Кобеляцької міської ради депутати піднімали питання якості капітального ремонту дорожнього покриття по вулиці Стародніпропетровській. Мовляв, не пройшло й року, як на дорозі з’явилося безліч ям та вибоїн. Тому депутати вирішили направити лист-претензію виконавцям робіт, аби вони усунули недоліки. Адже гарантійний термін ремонту доріг складає один рік і протягом цього часу депутати мають право звернутися до підрядників із подібною скаргою.

Щойно дана інформація з’явилася в газеті «ЕХО», як безліч кобелячан почали жваво обговорювати проблему якості ремонту доріг у місті. Зокрема, і по вулиці Стародніпропетровській. Один чоловік молодого віку зазначив: «Який лист-претензія? Треба депутатам їхати і бити морду автодорівцям за такий ремонт. Гроші викинули, а ремонт зробили неякісно!»

За коментарем ми вирішили звернутися до секретаря Кобеляцької міської ради Сергія Галушка. За його словами, перший етап капітального ремонту дорожнього покриття по вулиці Стародніпропетровській був проведений у 2012 році. Ремонтні роботи виконав Кобеляцький райавтодор. І одразу ж, після того, як депутати запропонували звернутися до виконавців робіт із листом-претензією, це було зроблено. Та насправді, міська влада направляла листи двічі. Перший раз — у квітні цього року, а другий — у липні. І текст у них був ідентичним: мова йшла про те, аби працівники райавтодору зробили ямковий ремонт пошкоджених ділянок. І, як стверджує секретар міськради, через два-три тижні після першого звернення недоліки були усунуті.

— Уже в серпні або на початку вересня розпочнуться планові роботи з ремонту іншої частини дороги. Зрозуміло, що минулорічні недоліки працівниками райавтодору будуть усунуті шляхом поточного ремонту, — стверджує Сергій Станіславович. — Також на цій ділянці нанесуть дорожню розмітку, пішоходні переходи і буде розглянута можливість спорудження «лежачого поліцейського», оскільки там є такий відрізок, де автомобілі можуть значно перевищувати швидкість. Ще будуть установлені додаткові дорожні знаки і капітально відремонтований тротуар.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 серпня 2013, 10:21 | Кобеляки | Політика
1. Олексій / 15 серпня 2013, 14:48
і, звичайно ж, другу частину робитиме той самий підрядник???!!!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації