Вхід | Реєстрація

Олександр Ісип вважає, що ера будівництва магазинів закінчилась

Олександр Ісип вважає, що ера будівництва магазинів закінчилась

Натомість очільник Кобеляк планує створювати більше місць відпочинку.

У минулому номері «ЕХО» ми вже писали про те, що міський голова Олександр Ісип планує збудувати пам’ятник загиблим козакам. На його думку, даний проект має увічнити пам’ять тих представників українського народу, котрі протягом століть гинули, захищаючи власні та чужі інтереси. Олександр Ісип пояснює: «Це не буде пам’ятник Петру І, Мазепі, шведському королю Карлу. Їх вже достатньо увічнили. Ми в Кобеляках хочемо вшанувати простих людей, наших земляків, а не якусь окрему, нехай і видатну, історичну особистість».

Ще не встигла застаріти газетна публікація щодо задуму кобеляцького міського голови, як на розі вулиць Шевченка та Московської розпочались будівельні роботи. Дехто з кобелячан навіть подумав, що в місті почали споруджувати черговий магазин. З цього приводу той же Олександр Ісип прокоментував:«Так, були пропозиції щодо магазину. І в кобелячан, і в приїжджих бізнесменів вистачає коштів, аби збудувати черговий заклад торгівлі. Та магазину в тому місці не буде. Я вважаю, що ера будівництва магазинів у Кобеляках якщо не закінчилась, то добігає до завершення. У свій час ми дали можливість представникам малого бізнесу розвиватись. Допомагатимемо й надалі. Та вже давно назріла необхідність забезпечити містян і гостей Кобеляк місцями для відпочинку. Влада планує будувати пам’ятники, розбивати біля них сквери, можливо, установлювати фонтани. Нехай це будуть зовсім невеличкі об’єкти, але їх буде кілька десятків». За словами міського голови, навколо майбутнього пам’ятника створять невеличку «зелену зону».

Також Олександр Ісип наголосив, що на подібні цілі влада намагатиметься мінімізувати використання бюджетних коштів, а звертатиметься за допомогою до спонсорів та меценатів. Вони, за його твердженням, охоче відгукнулись на ініціативу створення пам’ятника козакам і допомагають будівельними матеріалами.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 серпня 2013, 11:35 | Кобеляки | Суспільство


1. есер / 23 серпня 2013, 17:12
Все правильно,ера будівництва магазинів скінчилася.На фіга Іс..у конкуренти?А захоче наприклад таксувати,то закінчиться ера видачі ліцензій на таксі.
2. Ясен / 24 серпня 2013, 05:13
1. есер пише:
«Все правильно,ера будівництва магазинів скінчилася.На фіга Іс..у конкуренти?А захоче наприклад таксувати,то закінчиться ера видачі ліцензій на таксі.»
А я згоден з Ісипом,магазинів досить.Тепер потрібно придивитись що і яке в тих магазинах реалізують .
3. Олексій / 24 серпня 2013, 12:27
2. Ясен пише:
«згоден з Ісипом,магазинів досить.Тепер потрібно придивитись що і яке в тих магазинах реалізують .»

а не угодне закрити нахх..!

Змінено 24.08.2013, 12:28
4. ясен / 24 серпня 2013, 12:31
А ті,що торгують гі..ом закрити нахх...!
5. New York / 24 серпня 2013, 23:13
Ера будівництва магазинів закінчилась. Але для того, щоб розпочалась ера пам’ятників та фонтанів, потрібно мати хоча б одного толкового архітектора. Я маю на увазі не посаду, а професію (різниця є). А не то, на виході Кобеляки отримають десяток-другий кам’яних копиць гімна, а не пам’ятників.
Тож закономірне питання: хто буде проектувати майбутні об’єкти?
6. Любов / 25 серпня 2013, 22:17
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Я одна вважаю, що проектувати треба ТУАЛЕТИ, а не пам'ятники?
На мою суб'єктивну думку: там, де нема достатньо місць, щоб комфортно посадити жопу, ще рано милувати глаз.
7. Ясен / 26 серпня 2013, 07:18
Треба проектувати туалети,басейни,бювети.Але перед цим потрібно планувати бюджети.От тоді знайти можна і архітектора толкового і клозет не екстремальний збудувати.
8. Чудо Юдо / 26 серпня 2013, 11:00
Йду я, значить, по нашій центральній вулиці, перечіпаюся об 60-річний кривий асфальтований тротуар і дивлюся - оппа, пам’ятник новий ставлять! Це ж чудово! От все у нас добре, тільки пам’ятників не вистачає.
9. New York / 26 серпня 2013, 21:04
Пам’ятник зригав і забув. Він собі стоїть, його голуби благополучно обсерають, а дощі миють. І цвіточки є куди понести в робочий час, в день якогось свята, на яке усім начхати. А за туалетами доглядати треба. А дивлячись на культуру жителів "європейського містечка", з доглядом буде гємор ще той! Я, наприклад, досі не можу зрозуміти, як це треба срати, щоб гімно летіло на стіни сортиру.
Так що легше зваяти черговий позбавлений художнього смаку пам’ятник, ніж будувати щось раціональне і потрібне. Згадайте дитячий майданчик біля ДК. Буда досить гарна ідея і реалізація. І що з того?! Ночами там сцяли, срали, бухали і курили шмаль. Доки зовсім не угробили.

Змінено 26.08.2013, 21:06
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації