Вхід | Реєстрація

На Сорочинському ярмарку виїхав зведений загін рятувальників

На Сорочинському ярмарку виїхав зведений загін рятувальників

18 серпня із міста Полтави до села Великі Сорочинці де щороку відбувається національний ярмарок виїхав зведений загін Управління ДСНС України у Полтавській області.

Співробітникам Державної служби України з надзвичайних ситуацій в організації свята відводиться особлива роль, цілодобово пильнувати безпеку його відвідувачів.

У складі зведеного загону виїхало 12 одиниць спеціальної та пожежно-рятувальної техніки та 35 чоловік особового складу. Рятувальники поряд із ярмарком розгорнуть наметове містечко та перебуватимуть в постійній бойовій готовності для оперативного реагування на будь-яку надзвичайну ситуацію, що може виникнути під час проведення святкових заходів, а також встановлять сценічний майданчик ДСНС України, на якому будуть проводитися виступи художніх колективів, тематичні конкурси та вікторини, щоб привернути увагу громадян до необхідності дотримуватись правил безпеки життєдіяльності.


Автор: УДСНС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 серпня 2013, 14:34 | Миргород | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації