Вхід | Реєстрація

Приватний підприємець з Кременчука навіть після направлення провадження до суду продовжував обдурювати людей

Нещодавно слідчим відділом Кременчуцького міського управління міліції було направлено до суду кримінальне провадження за статтею 190 частиною 3 (шахрайство у великих розмірах).

Місцевий 30-річний приватний підприємець ошукав 98 кременчужан на загальну суму близько 200 тисяч гривень. Молодик пропонував людям замовити металопластикові конструкції та внести передоплату в розмірі 70% від їх вартості.

Після направлення провадження до суду, до міліції надійшло понад 10 звернень мешканців Кременчука про те, що останній почав продовжувати свою підприємницьку діяльність.

Тільки за минулу добу до міліції надійшло три звернення зі скаргами про шахрайські дії чоловіка.

Серед потерпілих і 76-річний Микола Григорович. Дідусь розповів про те, що 16 серпня він уклав договір про установку металоконструкції в квартирі, віддав 6000 гривень, а  коли пішов до названого офісу то зрозумів, що такого офісу і такого підприємця не існує.

«Молодики обдурили мене як молодого хлопця. Перестріли біля центрального ринку та пообіцяли 20% знижку та оперативне виконання замовлення. Обіцяли багато, от я їм і повірив», -  говорить засмучений дідусь.

На даний час відкрито кримінальне провадження по факту статті 190 кримінального кодексу України (шахрайство).  Зловмисник дає покази слідчим


Автор: прес-служба Кременчуцького МУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 серпня 2013, 17:17 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації