Вхід | Реєстрація

Посіяв онук коноплю...

Посіяв онук коноплю...

В ході проведення операції, 3 вересня цього року в селі Оріхівка Лубенського району дільничним інспектором міліції Сергієм Падалком було виявлено посів конопель у одного із жителів села.

Як говорить Сергій Юрійович, відпрацьовуючи територію обслуговування, куди він зовсім нещодавно був призначений дільничним, того дня він проїждав селом та помітив на одній із присадибних ділянок поміж кукурудзи зелені кущі якоїсь невідомої рослини, але підїхавши ближче до господарства, міліціонер переконався, що дані рослини за зовнішніми ознаками повністю схожі на рослини конопель.

Того ж дня в присутності свідків працівниками міліції було проведено огляд подвір’я, в ході якого виявлено та вилучено 77 рослин коноплі.

«Ті рослини в кукурудзі посадив мій 24–річний онук, який іноді до мене навідується», - пояснила 77–річна власниця будинку.

Коли ж старенька побачила ці дивні рослини і намагалася їх зірвати, онук нагримав на неї та категорично заборонив чіпати. Під час проведення огляду прийшов і сам «агроном», який і зізнався, що коноплю вирощував для власного споживання.

Нині слідчим відкрите кримінальне провадження за статею 310 Кримінального кодексу України ( посів або вирощування снотворно маку чи конопель). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.


Автор: Олена Якимець, інспектор по роботі з населенням Лубенського МВ УМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 вересня 2013, 15:42 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації