Вхід | Реєстрація

Американець запросив до себе в гості молодь, а ті у відповідь побили його і пограбували

На початку вересня до міліції міста Кременчук звернувся 51-річний громадянин США. Чоловік повідомив про те, що невідомі забрали в нього ноутбук, мобільний телефон та спричинили йому тілесні ушкодження.

Відразу по даному факту відкрито кримінальне провадження та розпочато першочергові слідчі дії.

За дорученням слідчого працівники кримінального розшуку встановили всі обставини події та затримали винуватців. Ними виявилися дві 16-річні дівчини та два юнаки 15-ти та 16-ти років.

В ході перевірки міліціонери встановили, що потерпілий познайомився з дівчатами під час прогулянки містом. Розговорившись, іноземець запропонував відпочити в його квартирі, де він тимчасово проживав. Дівчата, скориставшись гостинністю, запросили і своїх двох знайомих хлопців.

Завітавши в чужу квартиру, молодики спровокували конфлікт з господарем, після чого побили його та забрали особисті речі. Вранці потерпілий повідомив міліцію та звернувся за допомогою до лікарів.

Оперативники Кременчуцького міського управління міліції встановили, що викрадений ноутбук молодь продала, а отримані гроші прогуляли.

Наразі викрадені речі вилучено. На даний час вирішується питання про їх повернення власнику. По факту відкрито кримінальне провадження за статтею 185 (крадіжка) та 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За скоєне фігурантам справи загрожує до трьох років позбавлення волі.

Правоохоронці Кременчука радять іноземним громадянам уникати випадкових знайомств та бути обачними!


Автор: прес-служба Кременчуцького МУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 вересня 2013, 12:23 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації