Вхід | Реєстрація

Легалізація зарплати — одне із основних завдань Кременчуцької ОДПІ

Підвищення рівня зарплати, її легалізація та погашення заборгованості є одним із пріоритетних напрямів роботи Міндоходів України.

За результатами проведеної роботи, з початку 2013 року членами групи по легалізації виплати заробітної плати та зайнятості за участю працівників Кобеляцького відділення Кременчуцької ОДПІ Головного управління Міндоходів у Полтавській області проведено 19 спільних рейдів та перевірено 48 суб’єктів господарювання. За результатами проведених перевірок із 25 виявлених неоформлених найманих працівників 21 вже працевлаштований, 3 громадянина зареєструвались підприємцями.

Нажаль, наймані працівники, самі погоджуються  на працевлаштування  без офіційного оформлення, як  наслідок, бюджет  втрачає  кошти у  вигляді  несплачених податків. До речі, саме такі громадяни, які працюють без реєстрації, потім самі скаржаться до податкової інспекції на те, що суб’єктом господарювання не виплачено заробітну платню або звільнено без причин. А потрібно із початку працевлаштування подбати про свій захист на законодавчому рівні. Тому шановні  працедавці!  Не  чекайте  проведення  перевірки, своєчасно  оформляйте  найнятих робітників, виплачуйте і відображайте в звітності реальну зарплату. Пам'ятайте, ухилення від сплати податків в усіх проявах, у т.ч. шляхом використання нелегальної найманої праці тягне фінансову та адміністративну  відповідальність.


Автор: Інформаційно-комунікаційний відділ Кременчуцької ОДПІ ГУ Міндоходів у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 вересня 2013, 12:32 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації