Вхід | Реєстрація

П’яні хлопці серед ночі викрали автомобіль і намагалися продати його

П’яні хлопці серед ночі викрали автомобіль і намагалися продати його

Працівники карного розшуку Полтавського міського управління міліції нещодавно затримали двох полтавців 20-ти та 24-рьох років, які викрали та згодом намагались продати автомобіль «ВАЗ» четвертої моделі.

О другій годині ночі хлопці напідпитку повертались додому після активного відпочинку у розважальних закладах міста. Біля одного з будинків по вулиці Ватутіна вони побачили припаркований автомобіль «ВАЗ - 21043» та вирішили на ньому покататись містом. Розбивши скло автомобіля каменем та проникнувши у салон, молодики так і не змогли запустити двигун авто. Розчаровані подібною невдачею, молоді люди вирішили реалізувати інший план – продати автомобіль на металобрухт. Відкотивши його в тихе місце подалі від місця паркування, злодії зателефонували своєму знайомому та попросили знайти покупців, які б придбали авто на металобрухт. Потенційних покупців хлопці чекали в автомобілі аж до ранку. Вранці вони приїхали, оглянули автомобіль, однак, домовитись про ціну не встигли – відразу за ними прибули і оперативники з міського управління міліції.

«Вранці нам надійшла оперативна інформація про те, що певна особа вночі шукала покупців для того, щоб продати автомобіль на металобрухт – розповідає заступник начальника Полтавського міського управління міліції Геннадій Бендрик, - час доби, коли намагались продати автомобіль, та поспіх, чітко вказували на те, що авто – крадене. Подібним чином раніше не раз вчиняли полтавські злодії».

Завдяки оперативній роботі працівників карного розшуку, викрадене авто вже наступного дня повернулось до свого власника, а зловмисники – чекають заслуженого покарання. Відповідно до санкції частини 2 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом за попередньою змовою групою осіб), за якою було розпочате кримінальне провадження, на молодиків чекає досить серйозна відповідальність - позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 вересня 2013, 11:34 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації