Вхід | Реєстрація

Громадський рух «Партнерство заради спасіння дітей»

Громадський рух «Партнерство заради спасіння дітей»

В Лубнах, за адресою 1-й пров. вул.Метеорологічної №4 знаходиться дитячий соціально-реабілітаційний центр "Надія", де проживають діти-сироти, безпритульні та позбавлені батьківського піклування. Центр створено 7 років тому, за цей час у  ньому  пройшли соціальну, психолого-педагогічну, медичну та юридичну  реабілітацію  70 дітей. Створено прийомні сімї, які взяли на виховання 15 дітей з центру. На сьогодні в соціально-реабілітаційному центрі проживають діти віком від 4-х до 16 років, життєдіяльність центру забезпечується виключно за рахунок добровільних благодійних  пожертв.

Сирітство- це виклик усьому суспільству, Щоб охопити  увагою і турботою обездолених  сиріт  та привернути увагу  громадськості до цієї проблеми,  у липні цього року було започатковано громадський рух  "Партнерство заради спасіння дітей" . Партнером може бути кожний свідомий громадянин, якому не байдуже майбутнє наших з вами дітей. Адже від того, як ми виховаємо наше підростаюче покоління,  залежить доля України.

Благодійні фінансові внески, дитячі речі, продукти харчування чи просто дружня підтримка, - все це радо  приймається на користь дітей.

Господь щедро благословить кожного, хто підтримав сироту!


Автор: Валентина Крець, [email protected]


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 вересня 2013, 11:48 | Лубни | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації