Вхід | Реєстрація

Ільчиш – срібний призер Меморіалу Гранаткіна

У Санкт-Петербурзі завершився ХХІІ юнацький турнір пам’яті Валентина Гранаткіна.
Юнацька збірна України у фінальному матчі турніру поступилася одноліткам із Росії — 0:3. Підопічні Олександра Головка не змогли скласти гідної конкуренції росіянам. Як зазначив сам наставник українців: “Нині з різних причин російській збірній вдалося стати гідним переможцем турніру. Дива, на жаль, не трапилося. Нам важко було пройти всі ігри з групою 12-13 чоловік у команді. Про суддівство я говорити не звик – говорити треба про гру футболістів. Судді – теж люди, теж вчаться, інколи і на своїх помилках».
Принагідно відзначити, що в складі наших юніорів у фінальному поєдинку всі 90 хвилин на полі провів гравець молодіжного складу «Воркли» Максим Ільчиш. Ворсклянин на турнірі провів 3 матчі з 4. Після першого матчу з азербайджанцями, який українці зіграли внічию, Ільчиш участі не брав. Саме після цієї гри Максим потрапив до основи команди і відіграв з нею до кінця турніру.
В останнє представники «Ворскли» грали в складі збірної на Меморіалі Гранаткіна в 2008 році. Тоді честь країни в футболці збірної України захищав Віталій Момот. Українці в матчі за третє місце поступилися збірній Білорусі — 1:4. А тренував українців колишній гравець біло-зелений Юрій Мороз.

Автор: www.fcvorskla.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації