Вхід | Реєстрація

Свято визволення міста кременчука відзначили в кременчуцькій виховній колонії

Свято визволення міста кременчука відзначили в кременчуцькій виховній колонії

27 вересня в Кременчуцькій виховній колонії для співробітників та вихованців розпочато ряд 3-х денних святкових заходів,присвячених 70-й річниці визволення м. Кременчука від німецько-фашистських загарбників.

Готувалися до свята всі зазадалегідь, як співробітники, так і вихованці. Хтось готував малюнки, інші - вчили вірші, розучували пісні,  налагоджували апаратуру, щоб якомога краще було звучання. Дехто працював над презентацією, щоб показати всю велич і красу рідного міста, хтось  святково прикрашав зал, оформляв  цікаві стінгазети, складав сценарій, і хвилювався, щоб підібрати якнайцікавіший матеріал.

Вранці співробітники святково вбрані, із квітами в руках та словами вдячності завітали на гостини до ветерана війни, мешканки Кременчука -  Колмакової Валентини Трохимівни, колишньої військової медсестри. Не обійшлося без сліз на очах, розповідей про страшні роки війни та перегляду фотоальбому Валентини Трохимівни.

Вчителем історії з метою ознайомлення співробітників та вихованців з історією Кременчука, перегляду сторінок боротьби міста проти німецької навали,  вшанування пам'яті про тих, хто загинув у полум'ї війни, виховання в молоді поваги до героїзму, відваги і стійкості співвітчизників-визволителів було підготовлено та оформлено інформаційний стенд в приміщенні школи.

Пообіді всі:  і працівники, і вихованці зібралися у клубі на святковий концерт. Присутні мали можливість почути цікаві розповіді ведучих про заснування міста, розвиток промисловості, роки війни та визволення, відбудову та процвітання Кременчука сьогодні. І це все супроводжувалося презентаціями та відеофільмами, перепліталося піснями про Кременчук, Вітчизняну війну, осінні дні Великої Перемоги. Фінальна пісня звучала, як девіз на майбутнє: «Звідусіль повертайтесь додому, звідусіль несіть добро!». Начальник виховної установи Юрій Величко побажав кожному  миру в оселі, злагоди і добра, міцного здоров'я, творчої наснаги, достатку в кожній родині.

Сьогоднішній день закінчився піднесеним настроєм у кожного…Але попереду багато цікавого та пізнавального готують святкові дні, присвячені визволенню рідного міста.


Автор: Прес-служба Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 вересня 2013, 18:25 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації