Вхід | Реєстрація

Апеляційний суд Полтавської області скоротив Сергію Бондарю час перебування під арештом

27 вересня 2013 року Апеляційний суд Полтавської области розглядав справу свободівця Сергія Бондаря, якому Хорольський районний суд запобіжним заходом обрав 2-місячний домашній арешт. Націоналісту скоротили час перебування під арештом на дві години – із 20:00 до 06:00.

Як повідомив адвокат Сергія Бондаря, їхнє клопотання задовольнили частково: скоротили щоденну тривалість перебування під домашнім арештом і змінили його за фактичним місцем прописки. 2 жовтня 2013 року відбудеться вирішальне засідання Апеляційного суду і оголошено остаточне рішення у справі запобіжного заходу для Сергія Бондаря.

Нагадаємо, 19 вересня 2013 року на трасі "Київ–Харків" неподалік Хоролу на Полтавщині міліціянти безпідставно зупинили мікроавтобус свободівців, мовляв активісти причетні до повалення пам'ятника Лєніну у селі Петракіївка. Не маючи доказів, ґрунтуючись на словах невідомого свідка, активістів протримали понад добу, навіть не висуваючи конкретних звинувачень. А в ніч із 19 на 20 вересня відбулися 3 судові процеси для обрання запобіжних заходів свободівцям. Русланові Андрійку та Віктору Поштару присудили так зване "особисте зобов'язання", а Сергієві Бондарю суд призначив 2-місячний домашній арешт. Нині триває досудове слідство.


Автор: Прес-служба Полтавської обласної організації ВО «Свобода»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 вересня 2013, 13:37 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації