Вхід | Реєстрація

Рятувальники готові до встановлення мобільних пунктів обігріву

Рятувальники готові до встановлення мобільних пунктів обігріву

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області спільно з Полтавською обласною державною адміністрацією провели підготовчі заходи щодо роботи пунктів обігріву в області. На даний час перевірена їх готовність до розгортання взимку, приведені до належного стану намети, кунги та обігрівальні пристрої. Загалом,  планується встановити 96 обігрівальних пунктів, які вже готові до функціонування.

При різкому зниженні температури повітря та погіршенні погодних умов рятувальники готові встановити мобільні пункти обігріву для надання допомоги населенню, особливо соціально незахищеним верствам населення. У минулому такі заходи показали свою важливість та ефективність.

Пункти обігріву будуть встановлені в місцях великого скупчення населення – біля лікарень, авто- та залізничних вокзалів тощо. Як показує досвід минулих років, небайдужі громадяни завжди відгукуються на заклики представників державної влади про допомогу соціально незахищеним верствам населення та надають до мобільних пунктів теплий одяг та продукти харчування.

Інформація про місця розташування обігрівальних пунктів буде розміщена на об’єктах з масовим перебуванням людей, на дошках оголошень, у транспорті та оголошена через засоби масової інформації.


Автор: У ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 жовтня 2013, 11:49 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації