Вхід | Реєстрація

Затримано ветеринара, який набрав хабарів на 10500 гривень

На Полтавщині співробітники СБУ затримали працівника управління ветеринарної медицини за одержання неправомірної вигоди

Співробітники УСБУ в Полтавській області спільно з працівниками прокуратури викрили та припинили протиправну діяльність керівника одного з управлінь ветеринарної медицини Полтавщини, який вимагав та одержав неправомірну вигоду.

Посадовець, зловживаючи службовим становищем, вимагав від представників приватних підприємств гроші за видачу ветеринарних документів дозвільного характеру.

1 жовтня ц.р. в рамках розпочатого кримінального провадження оперативники затримали правопорушника «на гарячому». Загалом правоохоронці задокументували одержання неправомірної вигоди на суму 10 тисяч 500 гривень.

10 жовтня ц.р. за фактом одержання неправомірної вигоди правопорушнику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.4 ст.368 Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.


Автор: Прес-група УСБУ в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 жовтня 2013, 15:43 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації