Вхід | Реєстрація

«Якщо на клітці написано...», або про відкриття полювання на хитру підлість

Воістину свого часу відомий Козьма Прутков правильно застерігав: «Якщо на клітці слона прочитаєш напис «буйвол», не вір очам своїм»...
Заслужений, добрий, порядний, талановитий, совісний, чесний... і т.д. - саме таку писанину нам нав'язували читати та вперто продовжують це робити і сьогодні відносно відомого в Гадяцькому районі чолов'яги, кажуть, нібито мільйонера, який вже не один рік намагається бродити по свідомості громадськості району в гонитві за високим посадовим кріслом.
Та не просто блукає, а безладно шарахається, постійно і різко змінюючи свої погляди та наряди в залежності від виникаючих обставин.
Ось і знову не так вже й давно хитрий «заслужений» стрибунець - діляга з відкритого Багна - завбачливо вже попетляв у діаметрально протилежному напрямку - в Густі Кущі, відчувши зміну політичного вітру та запах передвиборчої гарячки, в передчутті якої він постійно крутить по сторонам своїм чутливим лисячим носом...
Про які тоді тверді переконання, тим більше про їх відстоювання та патріотизм може взагалі йти мова?!.. Правда, деякі розумники з того ж таки Багна та Густих Кущів намагаються оправдовувати подібну практику, стверджуючи, що у ВР України факти перебігу депутатів-стрибунців з одного теплого «гніздечка» в інше, ще тепліше та більш прокормлене, стали звичним явищем. Загальновідомо, що це зрадники.
Хотілось подібним пристосуванцям-«адвокатам» нагадати, що саме тому сьогодні ними розкрадена Україна й опинилася за 18 років жебрачкою в світовій спільноті, маючи в свій час одні з найкращих стартових економічних можливостей після розвалу Радянського Союзу.
«Талановитий» же і «порядний», оправдовуючись та використовуючи висловлювання відомих людей, щось там говорить й про якісь свої постійні політичні інтереси, але здається, вони тут зовсім ні до чого. Навпаки, дійсність свідчить про ретельно приховані інтереси особисті, замасковані та «підмащені» окремими показовими послугами: то якомусь підприємству, то комусь з громадян... Адже існує вже опублікована інформація про виявлений цілий ряд фінансово-бюджетних порушень та наявність нового суперсучасного автомобіля «ЗАСЛУЖЕНОВОЗА», якого просто так за директорську зарплату не купиш. І це в тому святому місці, де батьківським теплом та турботою треба б обігріти обездолених дітей-сиріт!.. Але замість цього колись доброчинний учбовий заклад, «благодійником» фактично перетворений на недосяжне для простих дітей елітне «гніздо», в яке у свій час й з мого села діти багатодітної родини не змогли потрапити, не дивлячись на всі потуги батьків.
А скандально відомі події в районі під час останніх президентських виборів, коли наш «талант» теж проявив свої шахрайські «організаторські здібності»...
Цілком зрозуміло, що все те, про що йдеться, не могло не викликати справедливого обурення навіть у моїх односельців, тому нами і було свого часу направлене відповідне колективне звернення в органи влади та пресу. А надалі розпочалося щось напрочуд дуже цікаве... та підле, яке зовсім не має нічого спільного з приписуваним «заслуженому» порядного, справедливого, доброго, совісного та чесного... Ним самим та його холуями розпочався неприкритий перебір підписантів у нашому колективному зверненні з єдиною метою - помститись людям, які висловили своє справедливе обурення його «діяльністю». Тиснули навіть на тих, хто не мав ніякого відношення до звернення, а виявилися простими родичами підписантів. Дійшло до того, що через дії «доброго» та «совісного» і його прихвоснів дехто опинивсь навіть під крапельницею... Що ж, для нього цілком звичні методи. Адже в період скандально відомої виборчої кампанії він уже їх застосовував та, на жаль, уник відповідальності через повальну корумпованість та повну «беззубість» наших так званих правоохоронних органів, звичайно, не без присутності протизаконних домовленостей та наявності «високих» київських богообраних покровителів, в руках яких дійсно знаходилась та знаходиться влада, а не в Кучми, Януковича, Тимошенко. Вони лише маріонетки.
Недолуга та підла спроба тиску через рідних, які не мали жодного відношення до звернення, була прийнята і по відношенню до мене не без ганебно прислужницької участі в цьому дійстві одного з керівників сільгосппідприємств Гадяцького району.
Хотілось би порадити «Заслуженому» та його поплічнику (бухгалтеру-білоручці), дістати Бойовий Статут колишніх Збройних Сил СРСР (я нерідко ще до цих пір користуюся деякими його положеннями, коли зустрічаюсь з підлістю), та хоча б поверхнево з ним ознайомитись. Може хоч тоді ви, новоспечені, самовпевнені і примітивні пани-скоробагатьки, щось зрозумієте...
Загалом з радянських часів можна взяти не тільки це, а, вважаю, ще дещо корисне і достойне. Радянська система (звичайно, при всіх своїх недоліках), в кращі свої часи чітко передбачала наявність «мисливця» на кожного злодюгу-шкідника, незалежно від того, кому він шкодив: громадянам, державі чи державній економіці, але так чи інакше зневажав ЗАКОН. Саме тому, думаю, вкрай не завадило б поновити корпус «мисливців» в наш непростий час беззаконня, анархії, та безладдя при повній «беззубості» нашої правоохоронної системи. Все це неподобство нам нав'язується, як нібито демократія, тому так нахабно та впевнено і почувають себе злочинці всіх мастей, в т.ч. і наш «заслужений...» підленький лис-стрибунець. А все через безкарність. Черга вже дійшла до махінацій з землею та навіть влаштуванням синочка в СБУ... Ось до чого доводить повна бездіяльність наших правоохоронних, а скоріше правопохоронних органів.
Тож не надіючись на державу, доводиться розпочинати «полювання», мабуть, самим, щоб здерти маскувальну та хитру «безвинну», нібито заячу шкіру, під якою ховається знахабнілий, підступний та підлий лис-хижачок, в якого на умі особиста нажива та помста в купі з такими хижаками, як він сам.
Хотілось би ще мені як потенціальному виборцю запитати поважну та чисельну Партію Кущовиків: невже їй саме такі стрибунці-вертихвости і потрібні для добрих справ в сумнівній коаліції з Партією Хитрої Коси чи ще кимсь?.. Тоді цікаво, пани-кущовики, наскільки у вас наміри добрі, якщо ви, до того ж, навіть «вмостили» таке «перекотиполе» на свій самий високий щабель в районі, яке в разі обрання президентом вашого Лідера автоматично стане головою РДА. Так же вами задумано?
Адже замість пресловутого вихваленого - «добрий, чесний та совісний...» - нам прийшлось зіткнутись з нахабною підлістю, егоїзмом та хитрістю вашого новоприбулого болотно-кущового члена...
Отож немає нічого дивного при згадці саме отієї підлабузницької писанини про «талановитого, справедливого, чесного та совісного...», і співставивши все з дійсністю, мені і спало на думку оте саме прутковське застереження : «Якщо на клітці написано ... , не вір...».

Автор: Мисливець гадяцьких районних угідь з села Максимівка, Куліш М.К. (www.bazarmedia.info)


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 січня 2010, 11:45 | Гадяч | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації