Вхід | Реєстрація

ВІДЕО - Два пропановози з’їхали з Хитцівської гори

ВІДЕО - Два пропановози з’їхали з Хитцівської гори
Заметіль та перемети на дорозі ускладнювали усунення наслідків аварії, що сталася 29 грудня, близько 17 години. Дві потужні вантажівки, вагою близько 45 тонн кожна, знесло з дороги в районі села Хитці. Через негоду водіям пропановозів довелося власноруч до півночі розчищати дорогу.
«Першим нас побачив хлопчина, який, як виявилося, працює рятувальником, він і викликав своїх нам на підмогу, - розповідають водії автівок. – Крім МНСників відгукнувся начальник Гадяцького промислу Шморгун. Саме він направив сюди потужну техніку.
Цього дня з ранку ми їхали на промисел, дорога була більш менш нормальною, назад вже виїхати не змогли. Піднялися до півгори і все – машини занесло на узбіччя. Спасибі Богу, що на бік не положило. Довелося ночувати у машинах. Дорожники приїхали, посипали гору та пізно. «Каша» з снігу та піску лише погіршила стан автошляху. Вашому Райавтодору немає ніякого діла до того, що твориться на дорогах саме вашого району. Ось у Липоводолинському районі всі дороги почищені і посипані. Робота вашого Райавтодору ні в які рамки не входить. Напишіть, будь ласка, про це. Ми ж сподіваємося, що Новий рік все ж таки зустрічатимемо вдома».
Майже два дні ситуацію на Хитцівській горі особисто контролювали начальник відділу у справах надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Олександр Габайдулін, начальник Гадяцького РВ ГУ МНС України Василь Губський, старший інспектор ЗОС та РНС Володимир Мироненко та начальник Гадяцького промислу Зиновій Шморгун.
Вже ввечері 30 грудня до редакції зателефонував Василь Губський і повідомив, що, дякуючи потужній техніці Гадяцького промислу, вантажівки витягли із засніжених узбіч. Все закінчилося благополучно, і чоловіки зустріли Новий рік з рідними.
Зима тільки почалася, то ж райавтодорівцям потрібно задуматися, яке враження у водіїв-далекобійників залишається від доріг Гадяцького району.
















Автор: Альона Глік, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 січня 2010, 11:51 | Гадяч | Відео
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації