Вхід | Реєстрація

ФОТО - Зібрала головна ялинка міста

ФОТО - Зібрала головна ялинка міста
30 грудня на площі Соборній відбулося театралізовано-ігрове дійство „Новий рік у воріт" за участю казкових героїв, Діда Мороза, Снігуроньки, підготовлене працівниками та учасниками художньої самодіяльності районного Будинку культури. Присутніх привітала міський голова Тетяна Савченко. У програмі свята були конкурси, ігри, танці та хороводи. Студенти Гадяцького училища культури ім. І.П. Котляревського вітали гостей свята чудовими щедрівками, які вони підготували разом з викладачем закладу Н.Ф. Орел.
Дітвора традиційно розповідала Дідові новорічні віршики. Кожна дитина, яка завітала на свято, отримала подарунок.
«У минулому році ялинка була вищою на один метр, - говорить секретар міської ради Ольга Безух. – Цьогорічна 17-метрова лісова красуня більш ширша і рясніша. Вона росла в одному з дворів Вельбівки. Заплатили за головну ялинку міста 700 грн. Гірлянди минулорічні, а ось ялинкових іграшок і дощику підкупили на 4 тис. грн. Кошти спонсорів. Від імені міської ради хочу подякувати голові Полтавського обласного благодійного фонду «Від щирого серця» Михайлу Кривошею, приватним підприємцям - членам районної організації «Батьківщина» за надану допомогу у придбанні подарунків».
До минулорічного придбання манекена Діда Мороза, додався і манекен Снігуроньки. Протягом новорічного тижня кожен, хто побував біля ялинки, неодмінно фотографувався з казковим Дідусем та його онукою. З відгуків гадячан та гостей міста можемо зробити висновок, що свято було цікавим.
Не хотілося закінчувати розповідь неприємністю, але ж... Дуже шкода, що наші люди, а я їх називаю „добрі господарі", не можуть без того, щоб не зробити щось погане і неприємне. Тож вони взяли і понівечили манекен Снігуроньки. Отже, у нас як завжди. Одні стараються і намагаються зробити іншим добро, а хтось це добро безжально трощить. Коментувати немає чого.

Автор: Альона Глік, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 січня 2010, 14:15 | Гадяч | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації