Вхід | Реєстрація

У Полтаві викрито наркопритон

У Полтаві викрито наркопритон

Близько року особи із числа наркозалежних приходили до 36-річного полтавця за черговою дозою наркотичних та психотропних речовин. На щастя, працівники сектору БНОН Октябрського райвідділу міліції припинили діяльність підпільного наркопритону.

За словами начальника Октябрського райвідділу міліції Олександра Терели, під час санкціонованого обшуку приміщення правоохоронці виявили та вилучили численну кількість шприців із залишками рідин бурого кольору, висушені рослини, зовні схожі на коноплю, скляні колби з жовтою рідиною тощо.

«Під час обшуку підозрюваний намагався позбутися виявлених міліцією речових доказів, викидаючи шприци та інші речі через вікно, - повідомив Олександр Миколайович, - чоловік вже мав раніше дві судимості за наркозлочини, проте відповідних висновків так і не зробив».

Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виготовлення, збут наркотичних засобів, психотропних речовин, або їх аналогів). За скоєне чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна. Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідчим призначено проведення експертизи наркотичних засобів.


Автор: Ірина Токар, помічник начальника Октябрського РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 жовтня 2013, 14:49 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації