Вхід | Реєстрація

В Полтавському районі міліція затримала чоловіка, який курив коноплю на очах у дітей

В Полтавському районі міліція затримала чоловіка, який курив коноплю на очах у дітей

Міліції Полтавського райвідділу став відомий цей факт від місцевих мешканців. Люди повідомили, що на території школи невідомий чоловік палить цигарку з речовиною, яка має специфічний запах.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міліції. Під час перевірки правоохоронці виявили чоловіка, який дійсно курив цигарку в той час, коли в школі на уроках перебували діти.

При огляді в присутності свідків у чоловіка було виявлено та вилучено недопалок з коноплею та пакунок коноплі вагою близько 100 грамів.

Як пояснив затриманий, коноплю він зібрав влітку на смітнику поблизу свого будинку, після чого висушив, подрібнив та зберігав для власного вжитку.

За словами начальника Полтавського райвідділу міліції Віктора Самсоненка, наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 316 Кримінального кодексу України «Незаконне публічне вживання наркотичних засобів у місцях, що призначені для проведення навчальних заходів». Затриманому загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 4 років або позбавленням волі на строк до 3 років.


Автор: Лілія Овчаренко, Полтавський РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 жовтня 2013, 15:29 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації