Вхід | Реєстрація

На Семенівщині правоохоронці затримали чоловіка, який ледь не вбив своїх родичів

На Семенівщині правоохоронці затримали чоловіка, який ледь не вбив своїх родичів

До чергової частини Семенівського райвідділу міліції надійшло повідомлення із селищної центральної районної лікарні. Лікарі повідомили правоохоронцям, що з ножовим поранення черевної порожнини до медичного закладу був доставлений 54–річний місцевий мешканець та його 32–річна невістка з порізами на спині.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. У ході розслідування, міліціонери встановили, що під час спільного розпиття спиртних напоїв, тілесні ушкодження батькові та своїй дружині наніс кухонним ножем 30-річний чоловік.

Зараз потерпілий перебуває на госпіталізації. Стан його здоров’я стабільно тяжкий. Поранена жінка відмовилася від надання медичної допомоги.

Наразі слідчим відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.


Автор: Наталія Сімонькіна, Семенівський РВ УМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 листопада 2013, 12:43 | Семенівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації