Вхід | Реєстрація

У Пирятинському районі внаслідок ДТП постраждала 1 людина

У Пирятинському районі внаслідок ДТП постраждала 1 людина

12 листопада о 06:45 до рятувальників надійшло повідомлення  про те, що на 144 км автошляху «Київ – Харків – Довжанський»  трапилась дорожньо-транспортна пригода і є необхідність в деблокуванні постраждалого. Отримавши сигнал про надзвичайну подію, черговий караул 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини виїхав на місце виклику.

По прибуттю, було встановлено, що водій вантажного автомобіля «DAF» прямуючи зі сторони м. Харків в бік м. Київ, не впорався з керуванням та зіткнувся з екскаватором, під керуванням 43-річного громадянина, який рухався у тому самому напрямку. Внаслідок зіткнення автомобіль «DAF» перекинувся на проїзну частину. Внаслідок чого з під автомобіля почало витікати дизпаливо, а водій опинився заблокований.

Рятувальники здійснили змивання паливно-мастильних матеріалів з під автомобіля та з проїзної частини автошляху і деблокували постраждалого. Внаслідок ДТП водій автомобіля «DAF» отримав перелом нижніх кінцівок та доставлений в реанімаційне відділення Пирятинської ЦРЛ.


Автор: У ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 листопада 2013, 13:54 | Пирятин | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації