Вхід | Реєстрація

Новорічні фонтани радуватимуть полтавців до 14 січня

Обласне комунальне підприємство "Полтававодоканал" запустило в експлуатацію три святкових світлових новорічних фонтани. Як повідомив представник КП "Полтававодоканал", ефект води, що біжить, створюється за допомогою мерехтіння й почергового включення різних елементів світлового оформлення. Зокрема, в обласному центрі встановлено три таких фонтани: у Петровському і Сонячному парках, а також біля обласного Національного музично-драматичного театру імені Миколи Гоголя. Здалеку "електричний" фонтан практично неможливо відрізнити від справжнього.
Незвичайне оформлення фонтанів придумали працівники КП "Полтававодоканал", зокрема, така ідея прийшла до головного інженера підприємства Анатолія Сердюка. "Під час зимової холоднечі включати воду немає сенсу - якою б не була температура води, на морозі від неї буде здійматися пара", - відзначають у водоканалі.
Включають святкове освітлення фонтанів щодня з настанням темряви, а виключають о 24:00. Електричні фонтани будуть працювати до 14 січня включно, а теплої пори року будуть працювати у звичайному "водному" режимі.
Нагадаємо, обласне комунальне підприємство "Полтававодоканал" є основним постачальником води в Полтаві (258 тис. куб. м води на добу)

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 січня 2010, 16:09 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації