Вхід | Реєстрація

Святий Миколай завітав до вихованців кременчуцької виховної колонії

Святий Миколай завітав до вихованців кременчуцької виховної колонії

День Святого Миколая – є одним із найулюбленіших дитячих свят. Саме Микола-Чудотворець приносить подарунки за замовленням, затьмарюючи своєю щедрістю навіть казкового Діда Мороза. Багато чудес трапилось 19 грудня, в день Свята Миколая, і у вихованців Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області.

До дня Святого Миколая начальник виховної колонії Юрій Величко та співробітники  установи приготували чимало приємних сюрпризів.  Напередодні свята на території житлової зони виросли снігові скульптури. Красу творили мороз, сніг, відлига і дитяча творчість. За власними ескізами юнаків були створені Дід Мороз, Снігуронька, Сніговик та казковий Кіт.

Вранці 19 грудня молебень  перед Храмом провів протоієрей Української православної церкви отець Сергій. Палахкотіли свічки в руках вихованців і до неба злітала молитва. Потім святкове дійство продовжилось в залі. Юнаки старанно готувалися до цього свята, вивчали вірші, пісні, готували виставу, прикрашали сцену виробами, які  створили власноручно в «Майстерні Діда Мороза».

Усмішки гостей, радість вихованців, ангели, Святий Миколай, - все поєдналося в єдиному дійстві.     Всі присутні в залі  отримали море позитивних емоцій, теплі слова та святковий настрій. Небайдужі до юнацької долі люди завітали в цей день до установи. Серед них: керівництво територіального управління в Полтавській області, органи місцевого самоврядування, представники державних, громадських та релігійних організацій.

Миколай Угодник не залишив без уваги жодного підлітка. В подарунок юнаки отримали бойлер, спортивний інвентар та солодощі з фруктами. Вихованців, які прибули в Кременчуцьку виховну колонію для відбування покарання з Черкаської області, привітали представники служби у справах дітей Черкаської облдержадміністрації. Корисним подарунком виявилися набори канцелярського приладдя та зошитів для навчання в загальноосвітній школі. Юнаки пригощалися «миколайчиками» за святковим обіднім столом, згадували рідну домівку. Окремим сюрпризом для 9 вихованців установи стало вручення паспортів громадянина України.

Гості побажали хлопцям благодаті, добробуту, гарного настрою, миру, злагоди, душевної величі та непохитної віри в кращий завтрашній день. Юнаки відчули, що Святий Миколай пам’ятає  про них і своїм Добром і Милосердям здійснює важливу місію - допомагає дітям, які схибили на життєвому шляху відновити життя у громаді.

- Нехай Святий Миколай дарує Вам щастя, радість і надію, а Господнє благословення супроводжує Вас протягом усього життя, - з побажаннями та словами великої вдячності за благодійну місію до гостей звернувся начальник виховної колонії Юрій Величко.


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 грудня 2013, 15:40 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації