Вхід | Реєстрація

Служба безпеки України за рішенням суду знищила наркотиків на 25 тисяч гривень

Служба безпеки України за рішенням суду знищила наркотиків на 25 тисяч гривень

20 грудня ц.р. у Полтаві у присутності представників засобів масової інформації за рішенням суду знищено значну кількість наркотичних речовин, серед них більше 1200 пігулок трамадолу та 60 грам психотропної речовини.

Ці наркотики були вилучені як речові докази у кримінальній справі, розслідуваній Управлінням СБ України в Полтавській області.

У травні 2012 року Служба безпеки України викрила протиправну діяльність злочинного угрупування, яке налагодило контрабандний канал ввезення із Західної Європи наркотичних засобів з метою їхнього подальшого збуту на території Полтавщини.

До складу угрупування входили громадянин іноземної держави та 29-річний, не працюючий мешканець Полтавщини, який раніше уже відбував покарання за  умисне тяжке тілесне ушкодження.

Співробітники Управління СБУ в Полтавській області затримали полтавського контрабандиста одразу після одержання ним чергової партії наркотиків із-за кордону. У посилці з особистими речами та продуктами харчування виявлено значну кількість пігулок трамадолу та психотропні речовини.

Вироком Автозаводського районного суду м. Кременчука Полтавської області контрабандиста визнано винним за ч.2 ст.28, ч.3 ст.305, ч.3 ст.307 КК України та призначено остаточне покарання у вигляді позбавлення волі на строк 7 років з конфіскацією всього належного йому майна.

Приблизна загальна вартість знищених наркотиків за цінами «чорного ринку» становить 25 тис. гривень.


Автор: Прес-група УСБУ в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 грудня 2013, 12:55 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації