Вхід | Реєстрація

«Героїчний» вчинок заради коханої привів до відділку міліції

«Героїчний» вчинок заради коханої привів до відділку міліції

Подбати про подарунки до новорічних свят полтавець вирішив заздалегідь, хотілось здивувати кохану, проте грошей на все не вистачало.

План в голові зловмисника був розписаний по секундах: магазин, об’єкт злочину, шлях втечі. Хильнувши для сміливості, чолов’яга вирушив втілювати омріяне в життя. Око вподобало шкіряну сумку та рукавички. Довго придивлявся, вибирав, а потім, скориставшись слушним моментом, вибіг з магазину з таким «подарунком» у руках.

Близько сьомої години вечора в одному із магазинів міста спрацювала кнопка термінового виклику міліції. Наряд групи затримання Державної служби охорони прибув за викликом за 3 хвилини. Молодий чолов’яга щосили біг вулицею. Тож далеко зловмиснику втекти не вдалося – марафон зупинили правоохоронці.

32-річного чоловіка було доставлено до Октябрського райвідділу міліції для з’ясування деталей та обставин злочину. Як виявилось, полтавець неодноразово затримувався міліцією за вчинення крадіжок у магазинах міста, проте висновків для себе він так і не зробив.

Наразі, слідчим Октябрського районного відділу міліції міста Полтави розпочате кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція даної статті передбачає штраф від 850 до 1700 гривень, арешт на строк до шести місяців або позбавленням волі на строк до трьох років.


Автор: Аліна Балагура, УДСО при УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 грудня 2013, 14:30 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації