Вхід | Реєстрація

Псевдосоцробітники вкрали у довірливого пенсіонера 10 000 гривень

Псевдосоцробітники вкрали у довірливого пенсіонера 10 000 гривень

У Кременчуці 23 грудня псевдосоцработники вкрали у довірливого 85-річного пенсіонера 10 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-секретар міськвідділу міліції Лариса Майоршина.

За її словами, потерпілий каже, що в 11.00 до нього додому по вулиці Бутиріна прийшли дві жінки ромської національності. Гості заявили, що вони соцпрацівники і принесли соцдопомогу.

Вони протягнули дідусеві 500 грн і сказали, що він повинен дати 300 грн здачі. Пенсіонер пішов у кімнату міняти гроші і тим самим показав, де у нього зберігаються заощадження, які пізніше зникли.

Потерпілий вважає, що гроші були вкрадені, коли одна з псевдосоцпрацівників попросила пити, і він пішов на кухню за водою. У цей момент друга проникла в кімнату і вкрала всі заощадження.

У міліції Кременчука в черговий раз застерігають від шахраїв і роз'яснюють, що соцпрацівники не ходять по будинках і не розносять гроші.


Автор: www.telegraf.in.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 грудня 2013, 11:34 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації