Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькій виховній колонії відбулось засідання батьківського комітету

У Кременчуцькій виховній колонії відбулось засідання батьківського комітету

28 грудня 2013 року в Кременчуцькій виховній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області відбулось засідання батьківського комітету. Основна увага адміністрації під час роботи з близькими та рідними юнаків  була звернута на  основні завдання, які висуваються перед комітетом в наступному 2014 році.

Батьки мали змогу ознайомитися з організацією  навчально-виховного процесу в загальноосвітній школі та професійно-технічному училищі.  Разом із педагогічними працівниками відвідувачі взяли участь в засіданні круглого столу та обговорили питання, що стосуються навчання юнаків. Заступник директора школи провела інформаційно-консультативну бесіду щодо можливостей та умов проходження вихованцями ЗНО в 2014 році. Класні керівники розповіли про навчальні досягнення їхніх дітей.  Батьки  відвідали предметні кабінети та просвітницький кабінет, в якому мали змогу побачити роботи юнаків, виконані на гуртках.

Приємним сюрпризом для батьків став концерт, підготовлений учнями та вчителями. Батьки залишились приємно враженими від того новорічного дійства, яке відбулося на сцені: пісні, танці, інсценізація, вражаючі яскраві костюми, авторське виконання пісень. Цар із своєю донечкою Яною-Несміяною та радником, Баба Яга, Циганка та бандити, Дід Мороз та Снігуронька, Вовк разом із Червоною Шапкою, символ наступного року – Кінь  підкорили всіх своїм артистизмом.  Варто сказати, що вихованці неабияк тремтіли перед виступами, бо хотіли батькам показати себе якнайкраще.

Під приємним враженням від концерту,  батьки рушили  до їдальні для вихованців. Скуштували хліб, свіжовипечений руками вихованців.  Обговорили з кухарем меню та харчування хлопців.  Батьків здивував декоративний водопад в їдальні.

Далі по маршруту батьки відвідали  гуртожитки. Ознайомилися із умовами проживання  юнаків: оглянули спальні приміщення, спортивну залу, кімнату зберігання їжі, побутову кімнату ,кімнату дозвілля та кімнату виховної роботи.

Відвідавши церкву, всі зупинилися  в сквері, який нещодавно побудований в колонії.
Начальник виховної колонії Юрій Величко  зосередив увагу  батьків на основні завдання та пріоритетні напрямки діяльності в 2014 році:

- підвищення ефективності виховного впливу на вихованців;

- надання допомоги адміністрації виховної колонії у питаннях взаємодії із сім’ями вихованців для закріплення результатів їх виправлення;

- надання допомоги сиротам, особам, які позбавлені батьківського піклування, та вихованцям, які втратили суспільно корисні зв’язки на волі;

- профілактика соціального сирітства, проведення профілактично-просвітницької роботи, спрямованої на виховання відповідального батьківства та підтримку виховної функції сім'ї;

- здійснення громадського контролю за дотриманням прав і законних інтересів вихованців;

- надання допомоги адміністрації виховної колонії у проведенні соціально-виховної роботи із підлітками;

-  підготовка вихованців  до звільнення, вирішення питань трудового і побутового влаштування осіб, звільнених від відбування покарання;

- сприяння адміністрації виховної колонії у вирішенні питань, пов’язаних з покращенням умов тримання вихованців.


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 січня 2014, 17:07 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації