Вхід | Реєстрація

Дві нові санітарні машини обслуговуватимуть жителів Шишацького району Полтавщини

Дві нові санітарні машини обслуговуватимуть жителів Шишацького району Полтавщини

Компанія «Нафтогазвидобування» профінансувала придбання двох санітарних автомобілів для медичних установ Шишацького району Полтавської області. Нова техніка дозволить підвищити якість і оперативність надання медичних послуг місцевим жителям. На закупівлю машин марки УАЗ компанія виділила 340 тис. грн.

Один із придбаних автомобілів буде використовуватися Шишацькою центральною районною лікарнею, другий – Шишацьким районним центром первинної медико-санітарної допомоги. Раніше у цих медичних установ не було достатньо транспортних засобів, що ставило під загрозу своєчасне і якісне обслуговування пацієнтів.

«Автомобілі УАЗ добре зарекомендували себе в умовах сільського бездоріжжя. Нові машини пройшли антикорозійну обробку, яка допоможе продовжити термін їх експлуатації. А встановлене на машини газобалонне обладнання дозволить суттєво знизити витрати на паливо», – зазначив головний лікар Шишацької центральної районної лікарні Микола Корячка.

Урочиста передача машин відбулася 26 грудня у присутності керівництва Шишацького району, медичних закладів та «Нафтогазвидобування». Учасники зустрічі підкреслили важливість об'єднання зусиль влади, бізнесу та місцевих громад з метою підвищення якості життя людей.

«З нового року «Нафтогазвидобування» переходить до системної співпраці з Шишацьким, Миргородським і Полтавським районами Полтавської області, де компанія веде свою діяльність. Його основою стануть стратегії соціального партнерства на 2014-2016 рр., які ми почали розробляти в грудні. Це будуть системні, конкретні документи, спрямовані на сталий розвиток територій», – зазначив генеральний директор «Нафтогазвидобування» Ігор Щуров.

У документах будуть визначені соціальні проекти на три роки вперед, що сприятимуть вирішенню найгостріших проблем районів. «Нафтогазвидобування» візьме на себе більшу частину фінансування проектів, також планується залучення коштів з інших джерел.

«Керівництво району високо оцінює підходи компанії «Нафтогазвидобування» до співробітництва з територіями ведення діяльності. В умовах, коли немає можливості фінансувати проекти розвитку у великому обсязі з місцевих бюджетів, державно-приватне партнерство набуває особливо високого значення», – зазначив голова Шишацької районної державної адміністрації В’ячеслав Білаш.

 

Довідка

ПрАТ «Нафтогазвидобування» – найбільша приватна газовидобувна компанія в Україні. Основний акціонер – енергетичний холдинг ДТЕК. Генеральний директор «Нафтогазвидобування» – Ігор Щуров.

Компанія розробляє ліцензійні ділянки на двох родовищах у Полтавській області – Семиренківському и Мачуському. Доведені запаси природного газу становлять 20 млрд куб. м, газового конденсату – 2 млн т.

Офіси компанії розташовані у Києві та Полтаві.


Автор: Прес-служба ПрАТ «Нафтогазвидобування»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 січня 2014, 11:25 | Шишаки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації