Вхід | Реєстрація

У Новорічну ніч учень Кременчуцького ПТУ до смерті забив 18-річного хлопця

У Новорічну ніч учень Кременчуцького ПТУ до смерті забив 18-річного хлопця

Пригода сталася після розпиття алкоголю в ході сварки. Зараз підозрюваний затриманий.

У Новорічну ніч, близько 4.00 ранку в селі Куп’єватому, Глобинського району, 17-річний учень одного з Кременчуцьких ПТУ до смерті забив 18-річного хлопця, повідомляє прес-служба УМВС України в Полтавській області.

Як встановили правоохоронці, кременчуцький ПТУшник є жителем села Лукашівка Глобинського району.

— Святкувати Новий рік він поїхав у сусіднє село, там випив і посварився з місцевим 18-річним жителем, — розповів начальник відділу зв'язків з громадськістю обласної міліції Полтавщини Юрій Сулаєв. — В ході сварки один повалив іншого на землю і став бити ногами, поки не забив до смерті.

На місце трагедії хтось викликав "швидку", але лікарі не змогли нічим допомогти потерпілому. Медики виявили у місцевого жителя розрив печінки, внутрішню кровотечу і гостру крововтрату, яка стала причиною смерті.

Зараз підозрюваного у злочині затримано, йому пред'явлено звинувачення в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, яке призвело до смерті потерпілого (ст. 121, ч.2 ККУ)

Хлопцеві загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.


Автор: www.telegraf.in.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 січня 2014, 10:22 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації