Вхід | Реєстрація

Депутати передумали шукати винуватців «новорічного стриптизу»

Депутати передумали шукати винуватців «новорічного стриптизу»

Депутат Автозаводської райради Кременчука Олег Савченко відмовився виносити на сесію скандальне питання на тему новорічного стриптизу на площі міста.

За його словами, його переконали роз'яснення представників міської влади, що в програмі свята не було стриптизу, так і сам танцювальний конкурс проводила не мерія.

У прес-службі Кременчуцької міськради також послалися на пояснення ведучого конкурсу Андрія Редькіна. Ведучий повідомив, що дівчина поряд з іншими протягом години брала участь у танцювальному конкурсі. На певному етапі вона вирішила сподобатися публіці і зняла сукню, після чого її подальшу участь у конкурсі припинили.

Ця ситуація схожа як дві краплі води на новорічний стриптиз у Полтаві, після якого ведучому Євгену Дуднику довелося виправдовуватися, що ніякого стриптизу в програмі не було.


Автор: Ян ПРУГЛО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 січня 2014, 12:30 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації