Вхід | Реєстрація

17 нових рекордів Полтавщини встановили пауерліфтери під час чемпіонату області

17 нових рекордів Полтавщини встановили пауерліфтери під час чемпіонату області

У Полтаві відбувся чемпіонат області з пауерліфтингу, учасники якого встановили 17 рекордів області: 3 — серед дорослих, 5 — серед юніорів і 9 — серед юнаків! При цьому наші земляки показали один результат майстра спорту міжнародного класу, два результати — майстрів спорту і вісім — кандидатів у майстри спорту. Про це пише Полтавщина Спорт.

Серед жінок (вагова категорія до 63 кг) перемогла полтавка Віта Абдуліна, яка у черговий раз підкорила норматив майстра спорту міжнародного класу у сумі триборства — 487,5 кг. Це новий рекорд Полтавщини у цій ваговій категорії серед жінок! Крім того Адбуліна у цьому ж чемпіонаті встановила ще один рекорд області в окремій вправі пауерліфтингу — у жимі лежачи — 112,5 кг! В інших вправах чемпіонату Полтавщини Віта Абдуліна показала такі результати: присідання зі штангою — 185,0 кг, станова тяга — 190,0 кг.

У першості серед чоловіків двоє атлетів із Полтави стали чемпіонами області з результатами, що перевищують нормативи майстрів спорту у сумі триборства: Станіслав Будаєв (до 83 кг) — 727,5 кг (при цьому Будаєв встановив ще один рекорд Полтавщини серед чоловіків — у присіданні зі штангою — 290,0 кг та три юніорські рекорди області — у присіданні зі штангою — 290,0 кг, становій тязі — 280,0 кг та сумі триборства) і Максим Щербина (до 93 кг) — 770,0 кг (при цьому полтавець встановив ще два нові юніорські рекорди області — у присіданні — 302,5 кг та сумі триборства).

В інших вагових категоріях чемпіонами Полтавщини стали: до 53 кг — В’ячеслав Шавлай (Комсомольськ) — 402,5 кг (15-річний комсомольчанин встановив одразу чотири юнацькі рекорди Полтавщини: у присіданні — 145,0 кг, у жимі лежачи — 87,5 кг, у становій тязі — 170,0 кг та сумі триборства); до 66 кг — Ілля Пацера (Комсомольськ) — 445,0 кг; до 74 кг — Сергій Бабенко (Полтава) — 610,0 кг (при цьому 16-річний полтавець встановив ще й новий рекорд області серед юнаків у становій тязі — 245,0 кг); до 105 кг — Анатолій Немудрий (Полтава) — 770,0 кг.

У ваговій категорії до 83 кг срібний призер — 17-річний полтавець Анатолій Новописьменний встановив одразу чотири юнацькі рекорди Полтавської області: у присіданні — 250,0 кг, жимі лежачи — 175,0 кг, становій тязі — 275,0 кг та сумі триборства — 700,0 кг.


Автор: www.np.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 січня 2014, 10:31 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації