Вхід | Реєстрація

У Кременчуці водій мікроавтобуса травмував патрульного міліціонера

У Кременчуці водій мікроавтобуса травмував патрульного міліціонера

На номер «102» до кременчуцької міліції 20-го січня близько 2-ої години ночі надійшло повідомлення від невідомого, що біля одного з приміщень невстановлені особи поспіхом вантажать речі в мікроавтобус.

Для з’ясування обставин на місце події одразу було направлено патрульний екіпаж батальйону патрульної служби Кременчуцького міського відділу в складі 3-х осіб, який ніс службу неподалік від зазначеного місця.

Прибувши за вказаною адресою міліціонери побачили автобус та групу осіб біля нього. Запідозривши, що вчиняється крадіжка, патрульні, для повної та всебічної перевірки, викликали на місце події слідчо-оперативну групу Кременчуцького міського відділу.

Але особи, побачивши міліціонерів, швидко почали залишати місце події. А водій мікроавтобусу, не реагуючи на законні вимоги правоохоронців, з місця події втік, травмувавши при цьому одного з працівників міліції.

Наразі даному факту надається юридична оцінка та вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 342 частиною 2 Кримінального кодексу України (Опір працівникові правоохоронного органу). Санкція статті передбачає покарання від штрафу до 2-х років ув’язнення.


Автор: Прес-служба Кременчуцького міського відділу УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 січня 2014, 18:12 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації