Вхід | Реєстрація

На новорічній вечірці хлопець обікрав товариша

На новорічній вечірці хлопець обікрав товариша

Працівники карного розшуку Київського районного відділу міліції міста Полтава встановили особу чоловіка, який напередодні Нового року скоїв крадіжку комп’ютерної техніки із однієї з квартир по вулиці Великотирнівській.

Із заявою про скоєння правопорушення у перший день нового 2013 року до правоохоронців звернулась власниця помешкання. Жінка повідомила, що за її відсутності, син з друзями у квартирі організував новорічну вечірку, після якої з оселі зник комп’ютер та принтер загальною вартістю майже 5 тисяч гривень.

У першу чергу оперативники поспілкувались із сином заявниці. Однак, чоловік не розповів нічого, щоб могло допомогти правоохоронцям у розкритті злочину: на момент, коли він у нетверезому стані пішов спати, комп’ютер був на місці, а що було далі – не пам’ятає. Єдине цінне, що він зміг повідомити міліціонерам – це імена друзів, які були у помешканні.

Спілкування із чоловіками, які того вечора були у квартирі, і привело оперативників до розкриття злочину. Зловмисником виявився один із друзів сина власниці квартири. Дочекавшись моменту, коли вночі частина п’яних товаришів пішли додому, а частина – спати по кімнатам, він непомітно виніс комп’ютер та наступного дня по частинам продав його малознайомим особам.

За такий вчинок, відповідно до розпочатого кримінального провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), на горе-товариша у новому році чекає покарання у виді чималого штрафу, виправних робіт на строк до двох років або позбавлення волі на строк до трьох років.


Автор: Володимир Пасічко, Київський РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 січня 2014, 11:28 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації