Вхід | Реєстрація

Для співробітників кременчуцької виховної колонії, провели семінар фахівці соціальних служб

Для співробітників кременчуцької виховної колонії, провели семінар фахівці соціальних служб

17 січня поточного року для співробітників Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області фахівці соціальних служб провели семінар-нараду за темою «Дії персоналу при прибутті до виховної колонії дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування».

Серед обговорених тем ішлося про соціальний та майновий захист прав вихованців сиріт та вихованців, позбавлених батьківського піклування.

У роботі семінару взяли участь провідний спеціаліст служби у справах дітей Автозаводської райдержадміністрації Ірина Кузіна, провідний спеціаліст Кременчуцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталія Тупало. Фахівцями було наголошено, що соціальна робота з сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах, визначена Президентом України, як пріоритетний напрямок діяльності місцевих органів влади. Глава держави зобов'язує усі органи влади працювати в інтересах дітей, у тому числі у напрямку забезпечення їх соціальних та майнових прав.

Під час робочої зустрічі присутні обговорили нормативні акти, які регламентують  соціальний  захист  дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також визначилися з порядком дій персоналу колонії в разі прибуття до установи, для відбування покарання, вихованців сиріт та вихованців, позбавлених батьківського піклування з метою вчасного наданням матеріальної, соціальної та правової допомоги даній категорії вихованців.


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 січня 2014, 13:30 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації