Вхід | Реєстрація

В облраді підбили підсумки 2009 року

У Полтавській обласній раді відбулося спільне засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної ради та президії обласної ради. Підбиваючи підсумки 2009 року, голова облради Олександр Удовіченко зазначив, що пошук компромісу, узгодження позицій, домінування соціально-економічних інтересів над політичними були визначальними у роботі обласної ради, переважної більшості міських та районних рад.
Увага депутатського корпусу і органів місцевого самоврядування Полтавщини була зосереджена, перш за все, на пошуку прихованих резервів, економії наявних фінансових та матеріальних ресурсів, здійсненні енергозберігаючих заходів.
«Незважаючи на всі загальносвітові та загальнодержавні економічні катаклізми, - наголосив Олександр Удовіченко, - область завершує 2009 рік достойно, перевиконавши практично всі бюджети.
Двічі обласна рада перерозподіляла понадпланові надходження, які спрямовувалися на додаткове фінансування соціальної сфери, вирішення нагальних поточних проблем». До здобутків року, що минає, Олександр Удовіченко відніс 90-відсоткову газифікацію області, розвиток соціальної сфери та аграрного сектору економіки.
Голова обласної ради подякував учасникам зібрання за дієву співпрацю на всіх напрямках роботи органів місцевого самоврядування Полтавщини та висловив надію, що наступний рік буде значно кращим, що вдасться мінімізувати наслідки економічної кризи, що місцеве самоврядування області й надалі плідно працюватиме, забезпечуючи життєдіяльність територіальних громад та відстоюючи їхні інтереси.
Насамкінець Олександр Удовіченко виконав приємну місію - вручив нагороди Верховної Ради України та обласної ради групі полтавців, якими вони відзначені за особливі заслуги перед українським народом, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток полтавського краю та активну громадянську позицію.
Почесні Грамоти Верховної Ради України отримали депутат обласної ради Василь Перепелиця, лікар акушер-гінеколог відділення філії Товариства «Санаторно-курортний комплекс «Миргород» Алла Гавловська,Базилівщинський сільський голова Машівського району Анатолій Дегтяр, завідувач санітарно-гігієнічним відділом Кобеляцької районної санітарно-епідемічної станції Валентина Семиног, старший спеціаліст СВК «Батьківщина» Котелевського району, депутат районної ради Володимир Троцький.
Грамотою Верховної Ради України нагороджена начальник управління Пенсійного Фонду України в Лохвицькому районі Любов Параскевич. Почесні грамоти обласної ради та цінні подарунки вручені начальнику Регіонального відділення Фонду державного майна України по Полтавській області Петру Білоногу, директору обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Катерині Перебийніс, депутату обласної ради Григорію Перерві, генеральному директору обласного комунального підприємства «Полтававодоканал» Валерію Ченчевому.

Автор: www.oblrada.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 січня 2010, 11:17 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації